Timo Lahtinen

Maailmankaikkeuden älykkyyttä politiikkaan


TimoL2.jpg (12433 bytes) Kuka hän on? Mies, naimisissa, kolmen lapsen isä, diplomi-insinööri, joogalentäjä, yrittäjä, kirjoittaja, Luonnonlain puolueen puheenjohtaja, silmälasit, pituus 192 cm, kengän koko 45, paino 79 kg, idealisti, tekee mielellään kotitöitä, ikä 42 vuotta, kyllä, harmaata löytyy jo.

Kerro tarkemmin työtaustat, äänestäjällä on oikeus tietää. Valmistumisen jälkeen toimi projekti-insinöörinä, teknisen osaston päällikkönä, vaihtoi firmaa ja tuli johtavaksi konsultiksi, taas uuteen firmaan markkinointijohtajaksi ja sitten toimitusjohtajaksi ja sitten perusti oman yrityksen kymmenen vuotta sitten.

Kielitaito? Suomi, englanti, ruostunut ruotsi, vaatimaton koulusaksa.

 
Mikä ihmeen kirjoittaja? No, mies yrittää parantaa maailmaa kirjoittelemalla yleisönosastoihin sekä joskus ihan oikeita kirjojakin. Rikkaus, terveys, onnellisuus (käännökset englanniksi ja unkariksi) sekä Joogalento -- kokemuksia Luonnon tuesta.

Harrastaa? Puhtaan tietoisuuden kokemista, uintia, pyöräilyä, kävelyä, kahvinjuonnin lopettamista

Ei harrasta? Geeniruokaa, ydinvoimaa, byrokratiaa.

Miksi hän on mennyt mukaan politiikkaan? Tähän mennessä paras ihmisen rakentama hallintomalli on ollut länsimainen demokratia, joka silti ei kykene tyydyttämään kaikkien ihmisten tarpeita, puhumattakaan ongelmien ennaltaehkäisystä. Siksi tarvitaan Luonnonlakiin perustuva hallinto. Luonnonlaki tuo tasapainon, ei pelkästään metsään puiden ja eläinten keskelle, vaan myös ihmisen mieleen ja kehoon, asuntoon, ravintoon sekä planeettojen vaikutukseen.

Mitkä viisi asiaa hän toteuttaisi ensimmäiseksi pääministerinä?

  1. Loisi täystyöllisyyden ja kestävän rauhan ottamalla käyttöön Luonnonlakiin perustuvan hallinnon soveltamalla tietoisuuden teknologiaa.
  2. Ottaisi käyttöön ennaltaehkäisevän, vedalaisen terveydenhoitojärjestelmän terveen kansakunnan luomiseksi (Veda tarkoittaa täydellistä tietoa Luonnonlaista, joka ohjaa maailmankaikkeutta kaikilla sen eri tasoilla ongelmitta ja moitteettomasti).
  3. Parantaisi kansalaisten hyvää onnea ja terveyttä rakentamalla kodit ja työpaikat uudelleen Luonnonlain mukaisesti.
  4. Tarjoaisi kaikille kansalaisille terveellistä ja puhdasta luomuruokaa halvalla ja kieltäisi geeniruoan kokonaan.
  5. Tekisi opetuksen kokonaisvaltaiseksi ottamalla mukaan nykyisin vallalla olevan pelkän ulkoisen tiedon hankinnan lisäksi opiskelijan tietoisuuden sekä tiedonhankintaprosessin kehittämisen.

Timo Lahtisen kirjoituksia:

mailto.gif (1002 bytes) timo.lahtinen@llp.fi


Luonnonlain puolueen kotisivulle

Valmistunut 03.02.1999
Päivitetty 23.09.2000