Luonnonlain puolue

Politiikan uudet periaatteet


Vanhat periaatteet Uudet periaatteet
1 Päähuomio on hallituksen vallassa. Päähuomio on kansallisessa tietoisuudessa, joka on hallituksen kaiken toiminnan todellinen hallitsija.
2 Hallitus johtaa kansakuntaa. Kansallinen tietoisuus on hallituksen näkymätön hallitsija.
3 Yhteiskunnan ongelmista syytetään hallitusta. Hallitus on kansakunnan tietoisuuden puhdas ja viaton peili.
4 Heikosti toimiva hallitus toivoo saavansa apua vahvalta johtajalta. Heikosti toimiva hallitus tietää tarvitsevansa vahvemman kansallisen tietoisuuden.
5 Hallituksen päätökset määräävät kansallisen tietoisuuden laadun. Kansallisen tietoisuuden laatu määrää hallituksen päätökset. Eli kansa saa hallitukselta ne edut, jotka se on ansainnut.
6 Suurin osa hallituksen energiasta ja kansallisista voimavaroista käytetään ongelmien hoitamiseen. Hallituksen energia ja voimavarat suunnataan koulutukseen, jonka avulla koko kansakunta oppii elämään sopusoinnussa Luonnonlain kanssa.
7 Rajoitettu tietoisuus, mielen pintataso, suunnittelee ja toteuttaa politiikan, jolloin se useimmiten saavuttaa vain osittaista menestystä. Rajoittamaton tietoisuus, mielen kaikki tasot, mukaanlukien syvin taso -- Luonnonlain tyyssija -- suunnittelee ja toteuttaa politiikan.

Kansallinen tietoisuus = kansalaisten yksilötietoisuuksien 'summa', joka muodostaa puitteet kunkin yksilön ajattelulle ja toiminnalle. Termi pitää sisällään sen ajatuksen, että tietoisuudella on kenttäluonne eli yksilöllisen tietoisuuden syvin osa, puhdas tietoisuus, muodostaa sillan yksilöiden välille. Moni tutkija on verrannut tietoisuuden kenttää fysiikan teorioihin yhtenäiskentästä, joka on kaikkien luonnonlakien tyyssija, ja havainnut nämä hyvin samankaltaisiksi. -- Muita ilmaisuja kansalliselle tietoisuudelle: kollektiivinen tietoisuus, kansakunnan tajunta, henkinen ilmapiiri, ajan henki, kansan tunnot, kansan viisaus.

Luonnonlaki = kaikkien luonnonlakien kokonaisuus eli maailmankaikkeuden (tai luonnon) älykkyys, joka ohjaa maailmankaikkeuden ja elämän kehitystä virheettömästi ja ongelmitta kaikilla tasoilla galaksien liikkeistä alkeishiukkasten vuorovaikutukseen, mukaanlukien ihmisen fysiologian ja tajunnan kaikki toiminta pienintä yksityiskohtaa myöten. Fysiikan yhtenäiskentän ja tietoisuuden kentän yhteys tarkoittaa, että ihminen voi tajuntansa syvimmällä tasolla tavoittaa luonnonlakien kokonaisuuden ja ammentaa tästä ehtymättömästä luovuuden ja intuitiivisen tiedon lähteestä.


Luonnonlain puolueen kotisivulle

Valmistunut 02.03.1999
Päivitetty 02.03.1999