Hannu Heikkilä


Hannu Heikkilä, 48 v.
yrittäjä, TM-kouluttaja
naimisissa

hannu.heikkila@llp.fi

Olen mukana vaaleissa, koska mielestäni turkulaisten hyvinvoinnin eteen ei ole käytetty kaikkia mahdollisia keinoja.

Olen henkilökohtaisesti tutustunut useimpiin Luonnonlain puolueen esittämiin ohjelmiin ja nähnyt niiden toimivan.

Esimerkiksi terveydenhuollon ongelmat eivät ratkea palvelujen lisäämisellä. Tarvitaan uusia keinoja, jotka poistavat sairastamiseen johtavat elementit elämästä. Stressiä ei pidä kyetä vain hallitsemaan, se pitää voida poistaa ja tehokkaasti. Sairauksia täytyy voida parantaa ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Turkulaisilla ja kaikilla muillakin pitää olla välineitä kehittää itseään, saada käyttöönsä enemmän omia voimavarojaan ja lisätä onnellisuuttaan. Ilmapiiriä on voitava parantaa niin, että ihmisten luovuus ja innovatiivisuus lisääntyvät, että rikollisuus laskee, että huumeista päästään eroon.

Olen nähnyt työssäni kuinka esimerkiksi yksinkertainen rentoutustekniikka transsendenttinen meditaatio vaikuttaa ihmisiin. Heistä tulee heti paljon iloisempia ja avoimempia, kun stressin ote hermostosta alkaa hellittää.

Kaikkihan haluavat samaa: olla onnellisia ja elää täysipainoista elämää. Se ettei niin ole nyt, ei tarkoita etteikö se olisi mahdollista toteuttaa.

Meillä on keinot parempaan elämään ja niillä on tutkimusten tuki takanaan. Haastan jokaisen tutustumaan ohjelmaamme nettisivuillamme.

Eikun äänestämään!

Luonnonlain puolueen kunnallisvaaliohjelma 2000 Turussa


Luonnonlain puolueen kotisivulle

Valmistunut 12.10.2000
Päivitetty 12.10.2000